Kun Ágnes Anna a Spájzban

Kun Ágnes Anna Back Réka vendége volt a Spájzban, a Karc FM-en.
A kényes témáról való beszélgetést az alábbi linken lehet meghallgatni:

“GyermekÁLDÁS. Belegondoltak már valaha abba, hogy pontosan mit jelent ez a szó? Miért gondolják azt sokan, hogy a “Mikorra terveztek babát?” kérdést bárki bárkinek felteheti, mintha azután érdeklődne, hogy hogy vagy? Eszünkbe jut ilyenkor, hogy lehet, azért nem szült az illető, mert a sok műtét után, amiket túlélt, nem lehet gyereke, vagy egy gyógyíthatatlan betegség az akadály?
Amikor gúnyosan odavetjük, hogy nézd már, hogy nyalja a kutyáját, átsuhan az agyunkon, hogy lehet, neki nem adatott meg az anyaság öröme és ezt próbálja egy állattal megélni?
Ilyen és ehhez hasonló fontos kérdésekről beszélgetünk a Spájzban, kilenc órától. Két fantasztikus, bátor, erős nő tisztelt meg az őszinteségével és megmutatják, miként lehet a pokoli lelki és fizikai fájdalmat is túlélni, sőt, örülni az életnek. Mert a problémák nem ott kezdődnek, hogy reggel lekéstük a buszt! Érdemes meghallgatni László Zsuzsanna és Kun Ágnes Anna gondolatait, Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus pedig szakértelmével színesíti a műsort.”

https://karcfm.hu/archiv/spajz-2018-08-09-0900-1159/